Daily Archives: June 4, 2024

„Човешката библиотека“: Покана за музикални срещи с автор и книги


Привет!

7-10 юни – предлетните приключения продължават! 🙂

– петък, 20:30 – концерт на “Невидено” и “Громъ падина” в бар Singles/клуб “Студио 5” вдясно от централния вход на НДК. Билет 20 пари.

Събитието “ще продължи, докато не изсвирим с цялата мощ на оркестъра всичко от “Сребра” и бонуси от “Невидена река” – етнофория от народни песни и модерни кавъри”.

Оркестралната трупа на мюзикъла “Да опазиш Сребра невяста” ще представи песните от предстоящия си албум в пълното им звучене, както и новите си членове – инструменталисти, вокали и актьори. На сцената ще се надсвирват кавали и гъдулки, тежки китари, бас, барабани и перкусии. Преди това група “Громъ падина” ще ни поведе на музикално пътешествие с маг(нет)ични фолклорни песни от различни народи и места по цял свят.

– събота – 19 ч. – свързване с растение и тибетски купи в “Тимшел”; предварително записване 🙂

– неделя – 10-16 ч. фермерски пазар “Оборище” до паметника “Левски”.

– понеделник – последен ден на изложбата (https://pastelko.storks.biz/news/izlozhba-na-27-05-2024-g-16-00-ch-v-gradina-kristal) за творчески школи от цяла България в градинката на “Кристал”. В “Имаш само това, което си дал” участват и Светлини сред сенките, разбира се ;).

Многостранната кампания за параолимпийското участие на Елена Вълканова (https://choveshkata.net/blog/?p=9554) е събрала 4146 от 6000 лв. :))) до 3 юни, 17 ч.

________________________________

Можем да препоръчаме специалисти по родова терапия, семейни констелации, Human Design, ащанга йога, масажисти, женско здраве, очистване на организма, автентично движение и емоция, арт терапия с глина, плетене с прежда и други добри души ^_^

“Светът е хубав! Светът е чудесен! Светът има нужда от моооята песен…”

На каси на Столична компания за градски транспорт разполагат с талони за намаление в Младежки театър и(ли) театър “София”. Двата вида талони предлагат различни отстъпки, но са за многократна употреба и служителките обичат да ги дават – радват се, когато някой се интересува.

Поздрави,

Христина

* * *

Страницата на „Човешката библиотека“: https://choveshkata.net/blog/

Видеоканал: https://www.youtube.com/channel/UCvbfsKH1KxF87UdA7FYCGfg

Leave a comment

Filed under Book Review, book reviews, Bulgaria, bulgarian science ficiton, Bulgarian speculative fiction, България, Литературен конкурс, алтернативна история, аудиофантастика, комикси, криптоистория, литература, научна фантастика, Literature, фантастина живопис, фентъзи, poetry, science fiction